Tunnetko? 

Tunnetko-toiminimi syntyi mahdollistamaan seksuaalisuuden kiehtovan ja moniulotteisen maailman äärellä työskentelyn. Tunnetko-nimi kysyy tärkeitä kysymyksiä:

Kuinka syvällisesti tunnemme itsemme ja mahdollisen/mahdolliset kumppanimme? Tarpeemme ja toiveemme? Haaveemme ja huolemme? 

Tunnetko sinulle sopivan kosketuksen, entä muut aistimukset? Mikä on minulle hyvää? Mikä minua virittää, mikä rauhoittaa? 

Kuinka tietoisesti tunnemme tunteitamme? 

Mm. näiden hurjan tärkeiden teemojen äärellä voidaan seksologin vastaanotolla olla.

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.