Seksin ja nautinnon välineet

Toimin yhteistyössä nautinnon, seksuaalisuuden ja seksin välineiden asiantuntijayritys Amorinin kanssa. 

Yhteistyön hedelmänä sinulla on mahdollisuus tutustua Amorinin tuotteisiin sekä vastaanotolla että kutsua minut mukaan tilaisuuksiin, juhliin tai tapahtumiin.  

Amorin Opaali - upea vaihtoehto perinteisille seksilelukutsuille

Amorin Opaali on kaksituntinen hetki ja matka nautinnon teemojen äärelle. Perinteinen tuote-esittely on tehnyt tilaa sensitiiviselle, rennolle ja ajatuksia herättävälle keskustelulle seksin, sen välineiden, aistien ja juuri omannäköisen seksuaalisuuden toteuttamisen äärelle. Mukana on tietenkin myös laadukkaita tuotteita, joihin pääset tutustumaan rauhassa ja vailla ostovaateita. 

Amorin Opaaliin voi osallistua juuri itselle sopivalla tavalla - voit olla keskustelevampi tai ehkä haluat pohtia enemmän itseksesi, sinulla on lupa olla täysin oma itsesi. 

Puhun seksistä ja seksuaalisuudesta lempeästi ja rohkeasti, kulloisenkin seurueen tarpeita kunnioittaen. Amorin Opaali onkin hauska lisä polttareihin, synttäreille, tyhy-päivään tai vaikkapa illanistujaisiin. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

TÄSTÄ linkistä pääset tutustumaan tuotevalikoimaan ja katsomaan upeita opastusvideoita tuotteiden käyttöön liittyen, Sivustolta löydät myös lisätietoa Amorin Opaalista.